Quatre encaputxats armats amb un matxet assalten un mas a Llorà i amenacen mare i filla

Els lladres han posat l'arma al coll de la dona mentre li exigien diners

Quatre encaputxats armats amb un matxet han assaltat a plena llum del dia un mas a Llorà, Sant Martí de Llémena (Gironès). A la casa hi havia una dona amb la seva filla menor d'edat.
L'assalt ha tingut lloc cap a els dotze del migdia quan els quatre encaputxats han esbotzat una porta i han accedit a la casa, situada al veïnat de Sant Medir. A dins, hi havia una dona amb la seva filla menor d'edat. Els assaltants, que anaven armats amb un matxet, li han posat l'arma al coll a la dona mentre li exigien diners.

La dona ha respost que no en tenia. Segons fonts del cas, els lladres han intentat lligar la mare però finalment no ho han fet, han arreplegat el moneder de la dona i dues guardioles de les filles que hi havia a la casa i han fugit.

Quan han marxat, mare i filla s'han tancat dins la casa amb una segona porta que hi ha a l'entrada i han trucat al pare. Llavors, han anat fins a casa d'una veïna per alertar de l'assalt violent. Els serveis d'emergències han rebut l'avís cap a tres quarts de tres de la tarda.

Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc per prendre declaració a les víctimes i als veïns mentre la policia científica ha agafat mostres i vestigis per intentar identificar els assaltants. Els Mossos ha obert una investigació per localitzar i detenir els lladres.