Dos detinguts per robar d'una estrebada la bossa de mà d'una dona en un carrer de la Bisbal

El robatori va tenir lloc el 21 de juliol

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb agents de la Policia Local de la Bisbal, van detenir els dies 21 i 30 de juliol dos homes de 20 i 33 anys, de nacionalitat marroquina, veïns de Barcelona i de la Bisbal d’Empordà, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els mossos van tenir coneixement que el dia 21 de juliol s’havia produït un robatori violent en un carrer de la Bisbal d’Empordà. Concretament dos homes que sortien d’un bar del poble van sostreure, d’una estrebada, la bossa de mà a una dona que passava pel carrer i seguidament van fugir corrents.

Davant els fets observats el propietari de l’establiment i clients que es trobaven al lloc dels fets van poder retenir un dels autors del robatori, fins que va arribar la policia local i el va detenir, però l’altre va aconseguir fugir.

Els agents de la unitat d’investigació van realitzar les perquisicions corresponents per tal de saber la identitat de l’altre lladre. Després d’identificar-lo, el passat 30 de juliol el van localitzar i detenir.

El detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar els dies 22 i 31 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.