Les daines de Xocolates Torras marxaran a una reserva animal del Bages

No els és possible ajustar-se a la nova normativa

Les daines que la fàbrica de Xocolates Torras té a l'exterior de les instal·lacions a Cornellà del Terri (Pla de l'Estany) es traslladaran properament a una reserva animal que hi ha a Aguilar de Segarra (Bages).
Feia més de 40 anys que tenien aquests animals a l'exterior i s'havien convertit en un atractiu més, amb visitants que s'aturen encara ara a donar-los menjar o per veure'ls de prop. La direcció d'empresa explica que han hagut de prendre aquesta decisió després de descartar modificar els tancaments exteriors per poder ajustar-se a la normativa vigent i poder seguir donats d'alta com a nucli zoològic. Uns treballs que comportaven una inversió important i que, per complir amb la normativa, haurien impedit veure els exemplars des de fora o fins i tot als visitants de la fàbrica.
 
El trasllat de la desena de daines que hi ha actualment a l'exterior de la planta de Xocolates Torras a Cornellà del Terri (Pla de l'Estany) es farà properament. Els animals aniran a viure a la Reserva Wild Forest d'Aguilar de Segarra (Bages), en uns terrenys amb bosc al parc natural de Montserrat. Es tracta d'un projecte de santuari animal fundat per l'escriptora i directora d'art Paola Calasanz juntament amb un equip de voluntaris.