Detingut un policia de Cassà per atropellar una dona, donar-se a la fuga i conduir begut a Palamós

Es troba acusat de tres delictes

Un agent de la Policia Local de Cassà de la Selva (Gironès), va ser detingut pels seus companys de la policia de Palamós (Baix Empordà), després de protagonitzar un seguit de delictes damunt el seu vehicle.

Segons informa Diari de Girona, l'agent de 38 anys i veí de la població costanera, va atropellar a una dona d'uns 50 anys (fracturant-la de l'espatlla) per després donar-se a la fuga i donar positiu per alcoholèmia un cop detingut, multiplicant per 5 el màxim permès.

La concatenació d'accions van començar a un quart de quatre de la tarda, atropellant la dona a l'avinguda Catalunya. Un mosso d'esquadra fora de servei i dos ciutadans van començar la persecució que s'hi van sumar seguidament agents de la Policia Local, interceptant-lo més tard al carrer Nàpols després d'anar en contra direcció i topant amb dos vehicles més. Un cop aturat, fou retingut per un grup de ciutadans fins l'arribada de la policia, que el van arrestar i fer la prova d'alcoholèmia, donant 1,40 mg/litre.

El conductor va acabar acusat de tres delictes relacionats amb el trànsit i haurà de passar a disposició judicial pel cas.

ACTUALITZACIÓ: Expedienten i aparten del cos el policia de Cassà autor d'un atropellament i fuga a Palamós