Carles Pàramo proposa un pacte a tres amb el PP i Gent del Poble a Roses

El cap de llista de CiU diu que hi ha possibilitats "remotes" que el PSC faci algun pacte "estrany"

Encara hi ha alguna possibilitat remota que es repeteixi el panorama del 2007 i un pacte de la resta de forces amb representació a l'Ajuntament de Roses deixi Pàramo fora de l'alcaldia. Però el panorama és molt diferent que el de fa quatre anys quan tenien representació al consistori, a més de CiU, PSC, PP, GIR i ICV. Les urnes han deixat fora aquesta vegada GIR i ICV i només han obtingut regidors CiU, el PSC, PP i GdP-AM.

Carles Pàramo ha assegurat que les reunions amb els caps de llista del PP i de GdP-AM han anat molt bé i que té bones sensacions. Diu que els dos li han explicat que una de les seves prioritats és dignificar la política a Roses i, per això, descartarien donar suport a algun pacte "estrany". CiU ha ofert un govern compartit entre els tres partits i ara faltarà saber què diuen les assemblees de cadascun de les formacions.

"Hi ha tres opcions: o que ens deixin governar en minoria, o formar un govern a dos o arribar a un pacte a tres", ha explicitat Pàramo que creu que al llarg d'aquesta setmana podran anar tancant serrells i definir quin serà el futur de l'Ajuntament de Roses. CiU va obtenir nou regidors i el PSC es va quedar amb set, dos edils menys que a priori deixarien la fins ara alcaldessa Magda Casamitjana fora de l'alcaldia. "Hi ha bona predisposició però encara no hi ha cap resposta concreta", ha conclòs.