Carles Pàramo (CiU) estén la mà a la resta de partits de Roses i no descarta governar en solitari

L'alcaldable assegura que s'ha de deixar enrere "l'obsessió d'arribar a pactes" per garantir la majoria

Les eleccions municipals a Roses han deixat un escenari que, segons diu Páramo fa "impossible" que s'hi repeteixi una situació la viscuda el 2007. Aleshores, el PSC, el PP, el GIR i ICV van pactar per fer fora CiU de l'alcaldia i ho van aconseguir.

Aquest 22-M, però, la fotografia que queda a Roses és ben diferent de la d'aleshores. I és, d'entrada, tant ICV com el Grup Independents per Roses (GIR) no han obtingut cap regidor i han quedat fora del consistori.

A més, el PSC, encapçalat per Magda Casamitjana, i el PP, amb Manel Escobar al capdavant, obtenen set i tres regidors. Això fa que sigui impossible que puguin desbancar Carles Páramo de l'alcaldia, perquè no obtenen la majoria absoluta.

A més de CiU, el PSC i el PP, la quarta força del consistori és Gent del Poble-AM, que té dos regidors. Páramo assegura que no descarta governar en solitari amb pactes puntuals. "Cal deixar enrere l'obsessió per aquesta moda dels tripartits o els quadripartits que permeten assolir majories i, en molts casos, són invents", assegura l'alcaldable de CiU.

Tot i que de moment no tanca la porta a cap acord, Carles Páramo sí que diu que vol estendre la mà a la resta de partits a l'hora de decidir el futur del poble. "Per fer remar la barca calen totes les forces", assegura, en referència a la tradició marinera de Roses.