Consells per tenir socis a la teva empresa

Descobreix els principals trucs

Qualsevol home o dona pot necessitar d'una ajuda extra a l'hora d'obrir un nou negoci: ja sigui en l'àmbit econòmic o directament per treballar colze amb colze. És per això pel que la figura del soci s'ha estès més que mai. Imagina que vas a muntar una empresa que recopila una bona lista Casas de Apuestas per oferir bons i promocions.

Òbviament, et faran falta socis per dur a terme tot el projecte, i no et valdrà qualsevol persona.

Es tracta d'una persona en la qual has de confiar, que tingueu els mateixos objectius comuns i que feu tot el possible per mirar pel bé de la vostra empresa. Si alguna d'aquestes claus es trenca, a poc a poc l'empresa anirà a la fallida.

Escollir a un soci no és una cosa massa senzill ja que intervenen moltes variables. A continuació, et anem a explicar algunes de les més importants, però queda't amb la cúspide: la confiança.

Trucs per contractar un nou soci en la teva empresa

· Selecció minuciosa: Comença triant a una persona que et pugui complementar. Per exemple, si saps de màrqueting en línia pot ser que necessitis a una persona que conegui d'administració. D'aquesta manera cada soci tindrà la seva pròpia àrea de capacitació i no tindrà per què influir en l'àmbit de treball dels altres.
D'aquí la importància del concepte de la confiança: si confiem en l'altra persona sabrem que va a fer bé la seva feina i, d'aquesta manera, no haurem d'estar preocupant-nos per aquesta àrea de l'empresa.
· Compte amb la relació: Abans de pensar tan sols en associar-te amb un amic o amb la teva pròpia parella has de pensar que vas a sotmetre a relació a un estrès que pot ser que no vagi a aguantar. Si alguna cosa surt malament és molt probable que la relació quedi danyada per sempre.
Si vas a seguir endavant és molt important que els dos diferenciéis tant l'àmbit personal com el laboral.
· Objectius en comú: Perquè el teu negoci realment pugui arribar a funcionar heu de tenir metes en comú i els mateixos objectius. Si cada un busca alguna cosa diferent serà molt difícil que us poseu realment d'acord.
A més, també és molt important saber repartir la càrrega de treball, establir quan van a invertir cada un dels socis, com es va a dissoldre l'empresa en el cas que aquesta no funcioni ...
Tots aquests detalls han de quedar clar abans de crear-la perquè, una vegada que estigui feta, no hi haurà marxa enrere.
· Legalitat: Pot ser que pensis que amb tan sols una encaixada de mans la societat ha quedat establerta però no és així, és molt important que ho facis legal, que acudiu al notari perquè els dos us declaréis com a socis.

En el moment en què estiguem amb els nostres advocats haurem de prestar atenció a quant guanyarà cada persona, a la distribució de les responsabilitats, a la forma en què es podrà deixar l'empresa si un ho decideix, a com queden les coses en el cas que un dels membres mori ...
No és fàcil comptar amb un bon soci, però si ho fem bé podem aconseguir fantàstics beneficis.