Dos detinguts per robatori amb força i un en tercer en cerca i captura a la Bisbal

L'home conduïa de forma erràtica pels carreres del poble

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) va portar a terme dues actuacions  que han finalitzat amb la detenció de dues persones una per un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i una altra en complimentar una ordre judicial de recerca i detenció.

La primera actuació va tenir lloc a les 8:30 hores del dia 21/7/2019, Agents de la Policia Local d’aquesta ciutat es trobaven realitzant tasques de seguretat ciutadana, quan van rebre una trucada telefònica d’un veí que havia vist com dos nois joves havien realitzat una estrebada al carrer de l’Aigüeta d’aquesta ciutat, com resultat de l’estrebada una senyora d’edat avançada havia anat pel terra, patint diverses ferides i un grup de veïns havien retingut uns dels autors, donant-se a la fuga l’altre autor. Personats al lloc d’immediat dues patrulles d’aquesta policia local, es procedeix a donar auxili a la persona ferida i a la detenció del sospitós. Que tot seguit es realitza recerca de la persona fugida sense poder localitzar-la. Procedint a l’entrega del detingut i instrucció de les diligencies pertinents.

L’altra detenció es va realitzar a les 02:46 hores del dia 22/7/2019, quan es va localitzar un vehicle en conducció erràtica pel carrer Solidaritat d’aquesta ciutat, en la identificació del conductor, va resultar que tenia una ordre de detenció judicial, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció, instruint les diligencies per a posar-lo a disposició de l’autoritat judicial.