Tirotegen en tres ocasions un edifici de la Jonquera amb llaços grocs i pancartes a favor dels presos polítics

En un any han patit tres atacs

Un edifici situat a escassos 100 metres de la duana de la Jonquera (Alt Empordà), ha estat objecte de tres atacs a trets en el transcurs d'un any després que els propietaris de l'immoble van decidir mostrar el seu suport als presos polítics instal·lant llaços grocs i una pancarta a la façana.

L'administrador de la finca ha assegurat en declaracions a aquest diari que el primer atac es va iniciar ara fa un any als vidres de la cara nord, el segon fa gairebé mig any a la part de la façana que dona a l'N-II i el darrer és de fa 15 dies quan van trobar un tercer impacte de projectil de bala en un vidre de la primera planta, just entre dos llaços grocs.

Els projectils dels dos anteriors atacs no van travessar els vidres de la planta baixa perquè son blindats, mentre que el tercer si que ho va fer. Un expert en balística de la policia va confirmar que es tracta d'un projectil de 9mm.

L'edifici també es troba molt proper a la comissaria que la Guàrdia Civil té al municipi. L'administrador, per la seva banda, s'està assessorant sobre els passos a seguir per tal de formalitzar els propers dies una denuncia per aquests fets.