La dolçor de Diana Krall meravella Cap Roig

És un dels cinc concerts que han exhaurit entrades

La diva del jazz Diana Krall ha embolcallat la nit del Festival de Cap Roig amb la seva veu càlida i amb cançons que parlen dels sentiments més profunds. Com ella mateixa ha explicat a l'escenari, en una de les múltiples interaccions amb el públic, li agrada cantar cançons que parlen dels seus temes preferits, que són l'amor, el temps i la lluna.

"Estem parlant d'una de les artistes número 1, sempre que ve aquí el públic respon i se'l fica a la butxaca des del primer moment", ha explicat el director del festival, Juli Guiu. De fet, és la tercera vegada que Diana Krall actua al festival. "És una nit que no es pot perdre cap amant del món del jazz", afegeix Guiu.

Diana Krall al piano, acompanyada de saxo, bateria i contrabaix ha repassat grans èxits del jazz. La nit ha començat amb All or nothing at all. La diva del jazz, ha interpretat, entre altres, I've got you under my skin, Fly me to the moon, Boulevard of broken dreams o Cheek to cheek. Ha tancat la vetllada amb exactly like you.

La pianista i cantant de jazz canadenca va començar a introduir-se al món de la música des de ben petita, als quatre anys quan va començar a estudiar piano. El seu ascens a l'olimp del jazz va arrancar quan ja d'adolescent va rebre una beca per a la Beerkle College of Music de Boston i el 1994 va signar un contracte amb GRP Records.

El moment crucial a la seva carrera va arribar cinc anys després, quan va llançar When I look in your eyes, un disc que es va mantenir 52 setmanes al número 1 de les llistes de Jazz de Billboard. Diana Krall va guanyar dos premis Grammy i va aconseguir disc de platí tant als Estats Units com a Canadà.

Des d'aleshores, la seva trajectòria no ha parat de créixer. De fet, és l'única cantant de jazz que ha aconseguit que nou dels seus discos debutin directament al primer lloc de les llistes de Jazz de Billboard.

Ha col·laborat amb artistes com Paul McCartney, Barbra Streisand o Tonny Bennett. El més recent treball, Love Is Here To Stay, és una col·laboració amb el seu vell amic i col·lega Tonny Bennett. Gravat amb els guanyadors d'un Grammy, els Bill Charlap Trio, el resultat és una carta d'amor dedicada a la música dels Gershwins.

Diana Krall ha enamorat el públic de Cap Roig, que va respondre a la cita exhaurint entrades en només quatre setmanes.