Fan pintades a la façana de la seu de la Policia Nacional de Figueres

Cs demana la dimissió del regidor de Guanyem

La façana de la seu de la Policia Nacional de Figueres (Alt Empordà), ha aparegut amb pintades aquesta matinada després d'un acte vandàlic protagonitzat per la Forja, que han signat la bretolada. En ella s'hi pot llegir "Fora les forces d'ocupació" i aquest matí ja ha estat netejat.

Per la seva banda, el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha lamentat les pintades i ha demanat la dimissió del regidor de Guanyem, José Castellón, per ser el líder del partit que integra aquest col·lectiu. “Ens sembla intolerable que una associació integrada en un partit de l'equip de govern faci actes vandàlics a la ciutat”, ha qüestionat Amelló.

Per al portaveu liberal, els fets ocorreguts demostren "la hipocresia" del nou equip de govern de la ciutat que mentre ahir anunciava mà dura contra l'incivisme“avui veiem com una associació integrada a Guanyem s'ha passat la nit vandalitzant la ciutat”. “Aquests són els socis de govern que ha triat el PSC”, ha indicat Amelló, qui ha demanat l'expulsió del Guanyem de l'equip de govern i ha exigit a l'alcaldessa que “es disculpi públicament amb el Cos Nacional de Policia” per aquests actes.