Quatre detinguts per tràfic de drogues a la Bisbal d'Empordà

Tenien un hort amb 200 plantes de marihuana

Agents de la Policia Local de la Bisbal el passat divendres 12 de juliol a les cinc de la tarda es trobaven realitzant tasques de seguretat ciutadana, quan van detectar a la zona dels horts que hi ha a la llera del riu Daró (als quals s’hi té accés pel c/ Puig d’en Vidal) un vehicle estacionat i unes persones que estaven carregant material al maleter.

La patrulla va sospitar quan una de les persones que volia sortir de l’hort, al veure la patrulla, va fer un moviment brusc per tornar entrar. Els agents, a més, també van percebre una forta olor de marihuana.

Tot seguit, a causa de l’estat de nerviosisme i fins i tot desafiant d’alguna de les persones i al detectar estris al maleter del vehicle relacionats amb el tràfic de drogues, van procedir a demanar recolzament a un altre patrulla de Policia local i de Mossos.

Finalment al accedir a l’hort es van localitzar unes 200 plantes i una sala on hi havia instal·lat un assecador amb plantes assecant-se, també material divers pel cultiu i procés de la substància. També es van localitzar diverses caixes de plàstic plenes de cabdells de marihuana, davant d’aquests fets els agents de la Policia Local de la Bisbal d’Empordà van procedir a la detenció immediata de les quatre persones i van quedar a disposició judicial.