L’Espai Gironès organitza dissabte una activitat familiar coincidint amb les rebaixes

Tindrà l'aigua com a protagonista

Splash Party és la nova activitat infantil que l’Espai Gironès ha organitzat per aquest dissabte en el marc de la programació de l’Espai Petits, coincidint amb la campanya de rebaixes d’estiu, i que té l’aigua com a protagonista. Es durà a terme de les 17h a les 21h al pàrquing exterior del Centre Comercial i està dirigida a les famílies.

L’activitat, que estarà guiada per diversos socorristes, simularà una petita platja paradisíaca, on s’hi ubicarà un photocall amb flotadors i hamaques perquè els participants puguin fer-s’hi fotografies.

A més, hi ha previst un recorregut de jocs on els més petits tindran la possibilitat de vestir-se de bussos i obtenir descomptes per comprar a les botigues que hi col·laborin. Es podrà també conduir un tauró teledirigit i fer un recorregut esquivant obstacles.

L’activitat comptarà amb un espai per poder fer divertides guerres de globus d’aigua, jugar amb bombolles de sabó i pistoles d’aigua. Així mateix, tots els participants també podran gaudir d’una festa de l’escuma.

La Splash Party inclou un original concurs amb reptes i preguntes per aconseguir regals i descomptes a les botigues col·laboradores.
Amb motiu d’aquesta nova activitat dissabte 13 de juliol l’Espai Petits només estarà obert al matí, de les 11:30h a les 14:30h.