Música, natura i enologia tornen demà i dijous a la finca de Malaveïna

Mezquida i Chicuelo presenten el nou treball 'No hay dos sin tres'

A l'escenari de la Finca Malaveïna, estrenat la passada edició dins el Festival Castell de Peralada, el músic i compositor Marco Mezquida i el guitarrista Chicuelo es donaran cita per estrenar demà 10 de juliol a Catalunya el seu darrer treball conjunt  ‘No hay dos sin tres’, un disc de vuit composicions pròpies creades a quatre mans entre els dos musics que reflecteixen, sobre tot, el seu amor compartit per la música.

S’escoltaran bulerias, brises brasileres, un tango contemporani o una picada d’ullet a la sardana. Amb aquest treball fan un homenatge al percussionista, Paco de Mode, després que els tres artistes treballessin plegats amb el disc conjunt 'Conexión' (2017, Taller de músics) considerat un dels esdeveniments més rellevants de l’escena jazzística de l’estat.

L’endemà 11 de juliol, la Finca Malaveïna torna a obrir les portes i acollir al seu escenari l’espectacle ‘Els somnis de Ravel’. Un viatge oníric per l’imaginari musical i personal de Maurice Ravel. Amb aquest espectacle, estrenat el el 2016, Marco Mezquida oferirà una recreació personal i única de Ravel, al costat del percussionista, Aleix Tobias i el cel·lista, Martín Meléndez.

Dos dies a Malaveïna per viure dos capvespres musicals pensats per a l’ocasió i amb maridatges dels vins elaborats amb els  raïms que es conreen a les mateixes vinyes; el Peralada Finca Malaveïna 2016 i el Peralada 1998, del qual es va fer una edició limitada de 3.511 ampolles. Cada ampolla conté la personalitat del paisatge de l’Alt Empordà, la tramuntana i els aires del mar mediterrani.

Encara queden entrades a la venda.