Cap Roig esgota les entrades de cinc concerts a cinc dies de començar el festival

Maluma obre el certamen aquest divendres

El Festival Jardins de Cap Roig que es fa a Calella de Palafrugell (Baix Empordà) arrencarà aquest divendres a la nit una nova edició amb bones perspectives d'ocupació. El motiu és que abans de començar ja ha venut totes les entrades de cinc dels 25 concerts programats.

Es tracta de les actuacions de Diana Krall el dissabte 20 de juliol, el duet de Sílvia Pérez Cruz amb el pianista Marco Mezquida el diumenge 21, el llatí Luis Fonsi que aterrarà als Jardins de Cap Roig el 31 de juliol, la banda de Morat, que actuarà el 16 d'agost, i l'exconcursant d''Operación Triunfo' Aitana, el 18 d'agost.

Per altra banda, el festival està venent les últimes entrades per veure a Nile Rodgers & Chic (13 juliol), Sting (19 juliol), Ben Harper & The Innocent Criminals (26 juliol), Liam Gallaguer (27 juliol), Jamie Cullum ( 2 agost), David Bisbal (14 agost), Katie Melua (3 agost), Taburete (6 agost), Álvaro Soler (12 agost) i Ara Malikian (19 agost).

El festival inaugurarà l'edició d'aquest 2019 amb l'actuació de Maluma, mentre que Ainhoa Arteta serà l'encarregada de tancar-lo el 21 d'agost. Arteta oferirà al públic un concert solidari i part dels diners de les entrades es destinaran a l'associació AcompanyArt.