Obren el camí de ronda entre l'Illa Roja i Sa Riera de Begur un cop millorat

S'ha canviat el paviment per evitar relliscades i les baranes

El camí de ronda entre Sa Riera i l'Illa Roja de Begur (Baix Empordà) compta amb una nova imatge després de les obres de millora que ha realitzat el Servei de Costes. Es tracta d'un tram d'uns 150 metres i ha comptat amb un cost d'uns 50.000 euros. Les obres han servit per posar al dia aquest tram del camí de ronda.

L'alcaldessa de Begur, Maria Teresa Selva, ha detallat que en les obres "s'han canviat les baranes que hi havia de fusta" per unes d'acer antioxidant i "s'ha posat un paviment antilliscant" per evitar que la gent rellisqui en un tram amb un pendent important.

D'altra banda, el subdelegat del govern a Girona, Albert Bramon, ha explicat que "també s'han consolidat els murs de contenció per evitar despreniments", un dels principals problemes que tenen els camins de ronda a la Costa Brava. L'alcaldessa ha afirmat que les obres han portat a "una millora de l'accés per a les persones" però també una "millora de l'impacte visual" ja que les baranes noves són més discretes i queden més camuflades.

Les obres d'aquest tram del camí de ronda són un dels diferents projectes que està executant el Servei de Costes a les comarques gironines. De fet, actualment també s'estan acabant les obres de millora en el camí de ronda de cala Montgó (Alt Empordà) i fa uns dies també es van acabar algunes millores a la zona de Ràdio Liberty de Pals (Baix Empordà).
 
Bramon s'ha referit a aquestes inversions com "un seguit de petites coses que milloren moltíssim l'entorn" de la Costa Brava. De fet, el subdelegat ha afirmat que "la relació entre el benefici i el cost" de totes les obres que s'estan realitzant a la Costa Brava "és molt elevat perquè amb petites millores fas que molta gent pugui accedir-hi".