Troben un jove de 17 anys mort en una cala de Lloret de Mar

El noi hauria caigut accidentalment a l'aigua des del camí de ronda

Un noi de 17 anys ha aparegut mort a la cala Banys de Lloret de Mar (Selva) aquest diumenge. Un submarinista va veure el cos del jove sobre les onze del matí i va avisar als serveis d'emergències. La unitat de GEAS (Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques) de la Guàrdia Civil a l'Estartit (Baix Empordà) es va desplaçar fins a la cala per recuperar el cos.

Segons ha avançat la benemèrita, el noi comptava amb un sol cop al cap, que s'hauria fet al caure a l'aigua des del camí de ronda que hi ha al costat. Per això, tot apunta que seria una mort accidental, a l'espera dels resultats de l'autòpsia que s'està fent aquest dilluns al matí.

Tot i que la identitat del noi encara no està confirmada, tot apunta que seria un jove de 17 anys de nacionalitat alemanya que havia vingut a Lloret de Mar a passar uns dies amb els seus amics. Aquests van denunciar la seva desaparició després que el veiessin per última vegada el divendres a la platja. De tota manera, els seus amics van explicar a la Policia Local de Lloret que anaven molt beguts i que no recorden res.

La família del desaparegut ja ha arribat a Girona i es preveu que al llarg d'aquest dilluns puguin veure el cos del jove mort per identificar si es tracta del seu fill o no.