Un jove de Sant Jaume de Llierca apunyala un veí amb qui estava enemistat

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'agressor poc després de l'atac

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 22 anys de Sant Jaume de Llierca (Garrotxa) per apunyalar un veí amb qui estava enemistat.

La policia autonòmica han rebut l'avís de l'apunyalament a les 3.20 d'aquesta matinada. Quan han arribat a lloc, s'han trobat la víctima ensangonada. L'home, un marroquí de 69 anys, tenia una ferida d'arma blanca a la zona de sota les costelles.

Gràcies a la descripció que han fet els seus familiars, la policia ha pogut saber qui era l'agressor. Es tracta d'un noi de 22 anys, originari de Mali, que viu a escassos metres de la víctima. De fet, els dos homes estaven enemistats, tot i que de moment encara no se sap quin ha estat el detonant de l'atac.

L'agressor ha anat en plena matinada fins davant la casa de la víctima, ha començat a tirar pedres a la finestra i ha trencat la persiana. Després, ha donat una puntada de peu a la porta d'entrada i ha accedit cap a l'interior. A dins s'hi ha trobat l'altre home, a qui el soroll havia despertat.

L'agressor ha agafat la víctima pel coll i, gairebé sense dir-li res, li ha enfonsat el ganivet a la zona de l'estómac. Després ha marxat corrents, ha pujat a un cotxe i ha fugit. Gràcies a la descripció del vehicle, però, els Mossos d'Esquadra l'han pogut detenir poc després.

El detingut es troba a les garjoles de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, pendent de passar a disposició judicial. Se li atribueix una temptativa d'homicidi, a més d'un delicte de danys i un altre d'entrada en domicili aliè.

Arran de l'apunyalament, la víctima ha rebut assistència mèdica però no té ferides greus.