La segona edició del Giroinfant recapta 34.000 euros pel programa Invulnerables

L'acte va tenir lloc a l'Auditori de Girona

L'auditori de Girona va acollir el propassat 20 de juny la segona edició de la gala benèfica Giroinfant, on els fons recaptats s'han destinat al programa Invulnerables. Durant la vetllada, a la qual van assistir més de 360 persones, es van recaptar més de 34.000 euros amb l'objectiu de donar suport al programa i donar una resposta a la necessitat de combatre l'exclusió social i les desigualtats dels nens i nenes del país. Aquest diners, concretament aniran destinats a la futura Casa de la Infància que el Projecte construirà a Can Gibert-Santa Eugènia.

Marc Payrà, president del Rotary Club, va agrair als convidats i patrocinadors la seva assistència i va assegurar que "resulta fonamental que la societat s'involucri en aquestes causes per tal de vetllar pel creixement dels nens com a un pas indispensable per a garantir el seu benestar integral".

Sor Lucia Caram, acompanyada de Marc Simón, Subdirector general de la Fundació la Caixa, impulsora del programa Invulnerables, va afirmar que el programa està encaminat a garantir la igualtat d'oportunitats i aconseguir que aquests nens i nenes que es troben en risc d'exclusió social no arribin a l'edat adulta en situació de desavantatge. "Volem posar tots els recursos que siguem capaços d'aconseguir a la seva disposició perquè tinguin accés a una vida digna, amb oportunitats, i amb garanties d'èxit personal i social".

La gala, presentada per Elisabet Carnicé, va començar amb el concert de Cesk Freixas. Seguidament es va poder degustar el sopar elaborat per Càtering Vilanova i, finalment, tots aquells convidats que volguessin van poder gaudir dels gintònics solidaris al ritme de la música del DJ “Welcome Nicholas”.

Gràcies al suport i col·laboració de més de 150 empreses de tota Catalunya i de particulars, es va dur a terme aquest sopar solidari en el transcurs del qual es van sortejar diferents lots de productes, estàncies, menús i un creuer. Amb aquesta iniciativa, que un cop més suma voluntat pública i privada, els promotors d'Invulnerables volen ajudar a totes aquelles famílies i infants que necessiten ajuda a nivell social i educatiu. L’objectiu de la iniciativa és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació.

Giroinfant neix de l’aposta que es fa per lluitar contra la pobresa infantil. Actualment esta funcionant a la província de Girona als territoris de Banyoles, Figueres, Lloret de Mar i Salt. A la ciutat gironina tindrà presència en els barris de Santa Eugènia i Can Gibert i comptarà amb una Casa de la Infància que s’està planificant conjuntament entre l’Obra Social La Caixa, l’Ajuntament de Girona i amb la suma de l’empresariat gironí.