Espai Gironès sorteja noves escapades a Futuroscope

Es podrà participar del 25 de juny al 31 de juliol

Viure experiències amb les tecnologies més avançades i fer un viatge al futur amb escapades al Parc de Futuroscope, situat a la localitat francesa de Poitiers. Això és el que es podrà  tornar a aconseguir a partir d’aquest dimarts 25 de juny i fins el 31 de juliol  a l’Espai Gironès, coincidint amb la campanya de rebaixes d’estiu. A més, per aquest motiu els diumenges 30 de juny i 7 de juliol totes les botigues del Centre Comercial estaran obertes.

Per optar a les escapades a Futuroscope caldrà presentar  tiquets de compra d’un mínim de 20 euros al Punt d’Informació  de l’Espai Gironès; i  en el cas dels locals de la zona de restauració, els tiquets hauran de tenir un segell de l’establiment on s’hagi fet la consumició.

Els sortejos es duran a terme els dies 12 i 31 de juliol i es regalaran dos packs d’hotel i entrades de dos dies per a dos adults i dos menors; i 10 packs amb quatre entrades d’un dia per cada pack.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, i la directora de Futuroscope a Espanya, Montserrat Balaguer, han fet pública aquesta nova col·laboració. “Encaixa amb la campanya institucional Espai Infinit i amb el nostre objectiu d’acostar les noves tecnologies i d’oferir oportunitats per conèixer les darreres novetats i viure noves experiències”, destaca el gerent de l’Espai Gironès. La directora de Futuroscope remarca que Catalunya és un dels principals mercats emissors en relació als visitants del Parc i concretament les comarques gironines per la proximitat a França.

L’Espai Gironès consolida així el seu portal de “viatges al futur” amb escapades a un Parc temàtic amb atraccions basades amb les darreres tecnologies cinematogràfiques, audiovisuals i robòtiques. A Futuroscope es podrà viure un conjunt de 25 experiències sorprenents, entre les quals hi ha un viatge a bord d’una màquina on es té la sensació de volar i amb la qual es pot fer un recorregut pels 5 continents, sobrevolant el desert, saltant en caiguda lliure des d’un gratacel a Dubai o planejant entre globus aerostàtics. També hi ha una zona de dues hectàrees amb multitud de jocs a l’aire lliure i es pot viure una aventura 4D molt divertida, entre moltes altres ofertes.