La Bisbal ret homenatge demà al mític local de 'La Tabacalera'

Komando Moriles, Club Moriarty, La Família Manson i Miok’s hi actuaran

La Tabacalera celebra els 31 anys de la seva obertura amb un esdeveniment especial que tornarà a omplir de ska, punk i rock la plaça del Castell de la Bisbal d’Empordà el proper dissabte 22 de juny. 'La Tabacalera 1988-1995: resistència cultural a la Bisbal d’Empordà', tal com s’ha batejat la festa, portarà l’actuació de quatre dels grups més importants que van sortir del local autogestionat durant els seus vuit anys de vida.

Komando Moriles, Club Moriarty, La Família Manson i Miok’s seran els encarregats de transportar la plaça del Castell de la Bisbal a l’època en què grups com ara The Toasters, Bad Manners, Doctor Explosion, Red Alert, The Busters o la Polla Records feien una parada durant les seves gires al local regentat per l’associació juvenil La Lluna Negra.

La celebració inclourà diverses activitats de caràcter lúdic i per a totes les edats. Des de les 12 del matí fins a altes hores de la nit es podrà gaudir de la festa en honor de La Tabacalera, i durant el dia hi haurà un vermut, arrossada popular, cercavila i una festa final a l’Alternativa on tocaran grups de l’escena actual bisbalenca com Fetus i Esteso’s Combo. El mateix dia també s’inaugurarà una exposició dedicada a La Tabacalera al Castell Palau de la Bisbal: s’hi podran veure cartells, fotografies, fanzins i d’altres objectes relacionats amb el local social.