Neix un festival a Girona per a persones que vulguin viure experiències a l’estranger

Rodamon Fest tindrà lloc demà a l'Estació Espai Jove

La zona exterior de l’Estació Espai Jove acollirà demà, dijous 20 de juny, la primera edició del Rodamons Fest, un festival pensat per a persones que hagin viscut o vulguin viure experiències a l’estranger. L’Ajuntament de Girona, a través del Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació Espai Jove, ha impulsat aquest festival juntament amb estudiants de la Unitat de Compromís Social de la Universitat de Girona.

El Rodamons Fest neix per ser un esdeveniment multicultural on compartir, a través d’espais d’interacció creativa, un aprenentatge comú en forma de viatge per obrir fronteres entre les diferents cultures. Per primera vegada hi haurà l’oportunitat de generar vincles i traslladar a peu de carrer la màgia i l’esperit de viatjar com a forma de vida. L’objectiu és crear xarxa entre aquelles persones que han fet estades a l’estranger i les que tenen ganes de fer-ho, per així compartir coneixements i afavorir sinergies en un espai singular i festiu.

El tret de sortida del festival es farà a les 17.30 h amb un espai de networking i cohesió i, a continuació, tindran lloc activitats culturals, de dansa, de teatre i de ioga. A les 21.15 h començarà l’actuació d’El Cigarrito de Después, concert que clourà la primera edició del festival. La proposta inclourà també una zona reservada a organitzacions que informaran sobre projectes de voluntariat, cooperació internacional, feina i intercanvis juvenils, entre d’altres.

Durant els últims cinc anys el Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació Espai Jove ha organitzat nou cicles “Rodamón” amb nombroses activitats per informar i orientar sobre possibilitats de viure experiències significatives a l’estranger.