Detinguda per fer l'examen del carnet de conduir en nom d'un altre a Girona

Es tracta d'una dona de 39 anys i veïna de Manlleu

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, una dona de 39 anys, de nacionalitat ghanesa i veïna de Manlleu (Osona), com a presumpte autora d’un delicte de falsificació de document públic i usurpació d’identitat.

Els fets van succeir ahir, a les instal·lacions que la Prefectura Provincial de Tráfico de Girona utilitza a la mateixa ciutat, durant un control de documentació i identitat a les persones que es presenten a les proves d’aptitud per l’obtenció del permís de conduir.

Els agents van observar que la fotografia d’un document d’identitat no es corresponia amb els trets físics de la persona que estava realitzant un examen.

En acabar la prova, els mossos van comprovar que la persona estava fent l’examen a nom d’una altra dona, 14 anys més jove que ella. Per aquest motiu, la dona va quedar detinguda com a presumpte autora d’un delicte d’usurpació d’identitat i falsificació de document públic.

La detinguda, que no tenia antecedents, passarà avui dia 4 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.