Una veïna d’Amer guanya el viatge al Japó al sorteig de l'Espai Gironès

Hi han participat gairebé mil persones

Laura Cabrera, de 28 anys i veïna d’Amer, ha estat la guanyadora del viatge al Japó que l’Espai Gironès ha sortejat. “Tenir un terreny per poder adoptar molts gossos abandonats”, és el desig d’aquesta jove, que dissabte va ser escollida. Prop d’un miler de participants han expressat uns 1.800 desitjos, dels quals 55 van ser seleccionats com a finalistes. El  jurat va estar format pel pintor Joan Mateu Bagari, Sor Lucia Caram, la directora mèdica de l’hospital Josep Trueta Elena Álvarez i l’activista cultural Guillem Terribas. Es va fer un sorteig en directe entre els desitjos finalistes.

La iniciativa s’emmarca en el 14è aniversari de l’Espai Gironès i en la campanya Temps de Desitjos que el Centre Comercial va impulsar el mes de maig amb l’objectiu de crear sinèrgies entre la Mostra “Girona, Temps de Flors” i el desig de moltes persones de fer un viatge lluny, en aquest cas al Japó. A més, la iniciativa està en sintonia amb la filosofia del Centre de participar en les activitats del teixit gironí.

També s’ha fet un sorteig d’un circuit termal i massatge per a dues persones al balneari Aqva Gerunda. El sorteig del balneari s’ha fet a través de les publicacions a Instagram relacionades amb l’Espai Gironès. La guanyadora ha estat @mbm_gi

Tallers de kokedames

El maig també es van dur a terme a la plaça del Foc del Centre Comercial  tallers de kokedames per aprendre aquesta tècnica japonesa mil·lenària d’art floral i es va poder visitar a Girona l’estand “Bosc aeri de kokedames”.