El proper enfrontament de ''El Atalanta'' contra l'Inter per la Champions

Es defineixen els grups de la Lliga de Campions i l'Europa League

Perquè puguis tenir tota la informació damunt la taula a l'hora de realitzar apostes online, t'interessa saber la gran victòria que El Atalanta ha aconseguit. Pot ajudar-te per aconseguir una major rendibilitat de les teves apostes .Tot i que han hagut d'esperar fins aquesta jornada, finalment l'Atalanta jugarà a la Champions League la propera temporada gràcies al triomf que han aconseguit contra el Sassuolo (amb un marcador de 3 a 1) .

S'enfrontarà amb l'Inter, equip que no ho va tenir gens fàcil per fer-se amb la plaça desitjada -> Finalment aconseguint un interessant 2-1 enfront l'Empoli.

D'altra banda, el Milan no ho ha aconseguit i s'ha de conformar amb una plaça a l'Europa League, encara que va aconseguir una victòria contra l'SPAL (amb un marcador de 2-3). El Genoa i la Fiorentina van empatar sense gols a 0-0, el que fa que els dos equips es mantinguin encara dintre de la Sèrie A.

Una Champions League que ve molt calenta

Des de fa algunes setmanes que ja sabem que el Nàpols i Juve tenen el seu lloc fix en la següent Champions League. Tanmateix, no vam poder respirar fins al final amb els enfrontaments de l'Atalanta i l'Inter, però finalment tots dos equips van tenir sort.

Dels dos, el que ens ha donat una major sorpresa ha estat l'Atalanta, i això és degut al fet que és la primera vegada que es classifica a la història de la competició continental.

Com ja hem comentat, l'Inter no ho va tenir gens fàcil per fer-se amb la plaça desitjada, i és que van haver de suar bastant durant el partit. L'única combinació possible era fer-se amb la victòria, per la qual cosa tenien molt clar que devien lluitar fins al final.

Va ser el gol de Keita Baldé al minut 51 el que va fer que San Siro comencés a embogir, el que va portar a un altre gol de Traoré al minut 75.

Es va viure un altre moment memorable al minut 81 amb un gol de Nainggolan.

A partir d'aquell moment, i malgrat que ja no hi va haver tants moments memorables, Handanovic va haver d'encarregar-se de fer moltes aturades de risc que haurien inclinat la balança de la victòria cap una posició molt diferent.

El Milan no ho ha aconseguit -> I és que, malgrat la victòria davant l'SPAL (amb el seu 2-3) no està gens malament, encara hauran d'esperar a la propera temporada per tornar a enfrontar-se amb els millors del continent a la Champions League. No han pogut aconseguir la 4a plaça per la qual cosa hauran de conformar-se amb el lloc que ara ocupen a l'Europa League.

L'Empoli va fer l'impossible per aturar el Milan, donant la cara fins a l'últim segon.

Finalment, a l'empat entre Genoa i la Fiorentina (els dos a 0), tots dos es van salvar.

Aquests són els resultats d'una jornada plena de frenetisme.