Detingut un camioner circulant en ziga-zagues per l'AP-7 multiplicant per 9 el límit d'alcohol

Duia una ampolla de conyac mig buida a sobre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 29 de maig, un home de 39 anys, de nacionalitat polonesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Els fets van passar al voltant de les 5 de la tarda quan diversos usuaris que circulaven per l’autopista AP-7 van alertar que un camió circulava fent  ziga-zagues i de forma erràtica.

Els mossos van localitzar el camió al punt quilomètric 63 de la mateixa via (sortida 6B a Girona oest) i van comprovar que circulava fent ziga-zagues i envaint el carril central de l’autopista. En aturar-lo, van observar que el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. A més, van trobar una ampolla mig buida de conyac a la porta del camió.

En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu d’1.31 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat, gairebé nou vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.15 mg/l.

Per tot això, els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i li van immobilitzar el camió.

El detingut va passar el dia 30 de maig a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual el va deixar en llibertat.