Detingut per intentar vendre un dron robat dins una furgoneta a Celrà

L'arrestat és un veí de la Bisbal de 20 anys

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 28 de maig, a Celrà, un home de 20 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a la Bisbal d’Empordà, com a presumpte autor d’un furt a interior de vehicle.

Els fets es remunten l’1 de maig passat a la població de Celrà (Gironès) quan van denunciar la sostracció d’un dron recreatiu, valorat en més de 700 euros, de l’interior d’una furgoneta.

Els mossos van obrir una investigació per tal de localitzar l’autor del fet fins que el passat 28 de maig, el mateix propietari va localitzar un dron que podria ser el seu que es venia en una coneguda aplicació de compravenda d’articles usats.

Els investigadors van muntar un dispositiu i van quedar amb el venedor per mirar si el producte era el que estava sostret. Una vegada el propietari va verificar com a seu l’article en venda, els mossos van identificar i detenir el venedor.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 29 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.