Arjau, Neus Mar, Son de l'Habana i Port Bo a la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell

La 53a edició estarà dedicada a la celebració dels 500 anys de la capital de Cuba

La pròxima edició de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell (Baix Empordà) comptarà amb l'actuació dels grups Arjau, Neus Mar, Son de l'Habana i Port Bo, el degà de la Cantada. Com ja és habitual, podrà seguir-se en directe a través de les pantalles gegants que s’instal·laran a la platja del Canadell (Calella de Palafrugell), platja del Port Pelegrí (Calella de Palafrugell), Plaça Nova (Palafrugell) i a la platja de Llafranc. Televisió de Catalunya retransmetrà de nou el concert en directe per a aquells que no puguin viure-ho 'in situ'.

Un cop finalitzada la Cantada, a partir de dos quarts d'una de la matinada, hi haurà els 'concerts de prop' a les tavernes del municipi. El regidor de promoció econòmica de Palafrugell, Albert Gómez, destaca que “la Cantada segueix sent l’esdeveniment de cultura popular més representatiu de l’inici de l’estiu, no només a la Costa Brava sinó a tot el país”.

Un any més, coincidint amb el dia de la Cantada, durant la tarda i al llarg de la nit se celebrarà el tradicional Mercat d’Artesans al Passeig del Canadell i al carrer de Francesc Estrabau de Calella.

L’endemà el Festival Ítaca agafarà el relleu de l’escenari de la platja del Port Bo amb el concert de Diego el Cigala que portarà fins a peu de platja la gira 'Lágrimas negras'.