Tres joves apallissen un home al Barri Vell de Girona en un intent de robatori

La víctima va rebre contusions per tot el cos

Tres joves, possiblement menors d'edat, van apallissar ahir pels voltants de dos quarts de nou del vespre a un home al carrer Portal Nou de Girona a l'alçada del Centre Geriàtric Maria Gay en un intent per robar-li el telèfon mòbil que duia a la mà.

La víctima, de 38 anys i veí de Salt, passejava en direcció a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona per a recollir el seu vehicle quan fou avançat per dos nois molt joves amb faccions magrebines. L'home, quan va creuar el carrer per pujar les escales que uneixen el carrer Portal Nou amb el Passeig Fora Muralla, va ser empentat pel darrera per un tercer jove amb faccions africanes.

Com a resultat de l'empenta la víctima va caure al terra i tots tres es van abraonar damunt seu, colpejant-lo la cara, el cap i l'esquena donant-li cops de puny i puntades de peu. L'home es va resistir i defensar com va poder, aixecant-se del terra i colpejant a un dels agressors que no van aconseguir sostreure-li res. Aleshores van fugir corrents en direcció a la Facultat de Psicologia i Educació.

La víctima es va dirigir posteriorment al CAP Güell a fer un informe de lesions on li van confirmar contusions al cap, la mandíbula, el front, les mans, l'esquena, l'espatlla i els genolls. Aquest matí ha presentat denúncia a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra que han obert una investigació per identificar als joves després d'una detallada descripció per part de la víctima que comptarà amb el suport de les imatges captades per les càmeres de videovigilància del geriàtric.