Dues detingudes per intentar entrar a robar en un habitatge de Girona

Van intentar entrar en un pis del carrer del Carme

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 20 de maig, dues dones de 22 i 24 anys, de nacionalitat italiana i amb domicilis desconeguts, com a presumptes autores d’un robatori amb força, en grau de temptativa. A més, a una d’elles se l’acusa d’un delicte de falsificació de document públic i un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

El matí del 20 de maig, pels volts de les deu del matí, una dotació de paisà del Grup de Delinqüència Urbana d’aquesta comissaria es trobava fent patrullatge preventiu quan van veure sortir dues dones del portal d’un bloc del carrer del Carme de Girona. Els agents van observar com les dues dones miraven a banda i banda, tenien una actitud vigilant i seguidament marxaven a peu.

Els mossos les van seguir i van observar com pujaven a un cotxe i marxaven en direcció l’Avinguda Jaume I.

Els agents les van seguir i les van interceptar al carrer Berenguer Carnicer. Un cop aturades, i mentre les estaven identificant, van veure com la conductora manipulava alguna cosa sota el seient.

En l’escorcoll del cotxe van localitzar, sota tots els seients, un seguit d’eines com ara tornavisos, llanternes, tisores, una clau anglesa, un cúter, mitjons de color negre i blanc, cinta adhesiva, rotlles de film transparent, una gorra fosca, una rasqueta, un telèfon mòbil, dos moneders i diversos bitllets d’euros i dinars Serbis.

Amb posterioritat els mossos van fer comprovacions a l’immoble del carrer del Carme i van localitzar danys al pany de la porta d’un pis, compatibles amb els eines que portaven les dues dones identificades.

Per aquests motius els agents les van detenir per un robatori amb força en grau de temptativa.

A més, a la conductora del turisme se l’acusa d’un delicte de falsificació de document públic i un delicte contra la seguretat viària, ja que no havia obtingut mai el permís de conduir.

Les detingudes, que tenen antecedents, van passar el dia 21 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.