Girona acusa els treballadors de recollida selectiva de ser poc solidaris i reclama fi a la vaga

Pardo defensa que no vulneren el dret a vaga destinant equips extra a netejar els amuntegaments de les voreres

Enric Pardo creu que l'única sortida possible a la vaga és desconvocar-la i sosté que els representants sindicals han comès un "error". El regidor assegura que ja els va explicar que en ple concurs no es poden modificar les bases perquè podria acabar impugnat. Per això, els demana que siguin responsables i expliquin que la vaga es troba en un carreró sense sortida i que han de fer marxa enrere. Pardo diu que l'únic que pot fer l'ajuntament és comprometre's a dur a terme l'equiparació salarial però que mentre dura el procés no es pot incloure.

Mentrestant, i per estalviar la mala imatge durant la Setmana Santa, l'ajuntament de Girona ha autoritzat equips extres de neteja viària i de rebuig perquè netegin les voreres. Segons Pardo no estan vulnerant cap dret a vaga perquè els contenidors de recollida selectiva continuen plens però retiren els amuntegaments de deixalles que hi ha al voltant.

El regidor ha acusat els treballadors de ser poc sensibles i poc solidaris quan, en un moment de crisi, reclamen un increment del 14% dels seus salaris i més tenint en compte que ara per ara no es pot fer aquesta equiparació salarial fins que el concurs estiguin enllestit.