La Borsa de Treball de la UdG presenta la nova plataforma de gestió d’ofertes de feina

UdG JobTeaser està està lligat a més de 400 institucions

La Sala de Graus de la Facultat de Dret ha estat l’escenari de la presentació de la nova plataforma de gestió d’ofertes de feina que ha estrenat recentment la Universitat de Girona. L’acte ha comptat amb la presència de Laura Vall-llosera, vicerectora d’Estudiants i Inserció Laboral; Anna Albar, responsable de l’Oficina Universitat-Empresa i Nuri Sanllehí, orientadora professional de la UdG. 

UdG JobTeaser és una plataforma completa i amb un disseny innovador en què els usuaris hi tenen un espai personal, poden veure ofertes de feina i tenen l’opció de filtrar, crear alertes per correu, fer cerques i fer el seguiment de la seva candidatura.

Per als estudiants i graduats que cerquen ofertes de feina fora de l’àrea local, UdG JobTeaser està oberta al mercat laboral mundial i lligat a més de 400 institucions.

L’eina també incorpora l’agenda d’activitats que s’organitzen des de UdGOcupació i un apartat amb recursos d’orientació. A més, també permet als usuaris demanar una tutoria individualitzada amb l’orientadora professional de la Universitat, per tal de rebre un assessorament personal, revisar el currículum i preparar una entrevista de treball.

Per a les empreses i institucions, aquesta nova plataforma és una oportunitat per cercar talent universitari. Hi poden publicar ofertes de feina, seguir la seva evolució en directe (validació, nombre de visites, currículums inscrits) i arxivar l’oferta quan vulguin tancar el procés, modificar-la amb total autonomia o, fins i tot, tornar-la a publicar. La publicació i seguiment d’aquestes ofertes, que només són visibles per als usuaris inscrits al career center UdG, és un servei totalment gratuït. 

Les empreses  també tenen l’oportunitat de convertir-se en empreses associades i beneficiar-se d’alguns avantatges, com per exemple: estadístiques personalitzades, fixa d’empresa preferent i pestanyes especials per a les ofertes publicades i esdeveniments que l’empresa vulgui compartir.

Amb aquesta nova plataforma, la UdG aposta per impulsar la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat dels estudiants i graduats universitaris, i facilitar que les empreses i institucions del territori trobin els candidats que necessiten incorporar.