Ciutadans ha intentat boicotejar les consultes per la independència de Blanes

Han instal·lat una 'parada informativa' al costat d'una mesa electoral

(Darrera actualització 22:59h)

Després de les declaracions realitzades ahir a la tarda pel president de Ciutadans, Albert Rivera, demanant als veïns de Barcelona i Blanes que no participessin a les consultes per la independència, avui C's de Blanes ha passat a l'acció. Membres del partit han instal·lat una parada al costat d'on es recollien els vots dels ciutadans al barri de Ca l'Aguidó per, al seu entendre, "informar" a la població sobre aquestes consultes  "manipulades". 
 
El candidat de C’s a Blanes, Sergio Atalaya, ha assegurat que "molta gent del barri se’ns han apropat lamentant que alguns estan més preocupats en crear crispació amb les seves consultes independentistes manipulades que en solucionar els problemes reals del barri i de Blanes”. Atalaya ha valorat positivament la mesa informativa i ha afegit que “la gent ens coneix i s’apropa interessadament per conèixer les nostres propostes”.

Sobre la consulta, el candidat de C’s no ha volgut fer cap valoració perquè considera que “està fora de tota legalitat vigent i el seu únic objectiu és voler enfrontar als ciutadans”.

Algunes persones que han treballat durant tot el dia a la mesa situada a Ca l'Aguidó han confirmat a AraGirona.cat que els membres de Ciutadans han utilitzat aquesta parada per parlar negativament de la consulta, dient que "no servia per a res" i que només "creava divisió entre els ciutadans".

Ciutadans ho nega

Per la seva banda el grup de C's de Blanes ha assegurat que la seva intenció a l'hora d'instal·lar la taula a escassos 100 metres de la mesa de votacions en cap cas "era per rebentar res" sinó que "només volíem donar-nos a conèixer. És més, fins i tot dos integrants de la parada han votat a la consulta", han explicat. En aquest sentit, la formació política comenta que havien sol·licitat aquell emplaçament a l'Ajuntament de Blanes setmanes enrere amb intenció de fer un "punt d'informació".