Mor l'exalcalde de Castelló d'Empúries, Xavier Sanllehí, als 56 anys

Ha finat per casuses no naturals

L'exalcalde de Castelló d'Empúries (Alt Empordà), Xavier Sanllehí, ha estat trobat mort aquesta nit fruit d'una mort no natural segons ha pogut saber aquest diari.

El castelloní va entrar a militar ERC el 1995, esdevenint alcalde entre el 2003 i el 2007 per CiU i va repetir del 2011 al 2015, moment en què va abandonar la vida política per reprendre la seva feina. Actualment, era el director de Recursos Humans a l'Institut d'Assistència Sanitària de Salt (Gironès).

Del 2003 al 2007 també ser conseller comarcal de l'àrea de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Del 2007 al 2011 va treballar com a diputat per CiU a la Diputació de Girona. En el període del 2011 al 2015 també va ser president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Sanllehí va néixer el 22 d'agost de 1962 a Figueres i posteriorment, en la seva etapa adulta, es va traslladar a Castelló d'Empúries, on es trobaven els orígens de la seva família materna. Era Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzat en Psicologia del Treball i de les Organitzacions. Recentment, havia contret matrimoni (el segon) i tenia quatre fills d’anteriors relacions.

S'espera per a demà que l'Ajuntament de Castelló d'Empúries decreti tres dies de dol oficial en els quals se suspendran tots els actes electorals previstos.

Les mostres de condol ja s'han començat a veure en el mur del seu perfil de Facebook, on molts veïns, amics i coneguts han començat a publicar nombrosos comentaris.