Dos detinguts per robar a dos taxistes de forma violenta a Girona

Ambdos es troben en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 6 de maig, un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació.

El primer dels fets es remunta al passat 14 d’abril quan un taxista va patir un robatori amb intimidació després de realitzar un servei. Contretament, va recollir un home a les afores de Girona i, en arribar al seu destí, el client va amenaçar-lo amb un cúter i li va sostreure una tauleta, el telèfon mòbil i 130 euros.

Arran aquests fets es va iniciar una investigació que va concloure el passat dilluns dia 6, amb la detenció del presumpte autor.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 7 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Tres dies després del primer fet, concretament el 17 d’abril, agents de la comissaria de Girona van detenir un altre home, de 31 anys, de nacionalitat sueca i veí de Pineda de Mar, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar a les primeres hores de la matinada del mateix 17 d’abril en un carrer del centre de Girona quan un home, que havia estat recollit per un taxi a l’estació de la Renfe, va intentar colpejar al taxista i li va robar el telèfon mòbil.

Els mossos, en arribar, van veure que l’agressor ja havia marxat i van muntar un dispositiu per localitzar-lo. En poca estona el van trobar amagat sota d’un cotxe i el van detenir. En escorcollar-lo els agents li van trobar el terminal de telefonia mòbil que acabava de sostreure.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 17 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.