Personal de l'Agència Tributària inspeccionen GM Food Ibèrica de Vilamalla

Fonts de la companyia asseguren que estan "molt tranquils"

Operació oberta de l'Agència Tributària a la seu de GM Food Ibèrica de Vilamalla (Alt Empordà), l'empresa més gran de les comarques gironines. A les deu del matí, personal de l'agència ha entrat a les instal·lacions de la companyia, on encara continuen, amb el suport dels Mossos d'Esquadra, que hi han desplegat diverses unitats de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA).

Fonts de la companyia asseguren que estan "molt tranquils". "La companyia és totalment escrupolosa amb totes les normatives i, per suposat, també amb les fiscals", insisteixen. El conglomerat xinès Bright Food va comprar Miquel Alimentació l'any 2015 per 110 milions d'euros. El grup Miquel, que va canviar el nom per General Markets Food Iberica l'any passat, té una facturació anual de més de 1.100 MEUR i un equip de més de 2.400 treballadors.

L'empresa més gran de la demarcació

L'empresa, la més gran de les comarques gironines, la va adquirir el conglomerat xinès Bright Food l'any 2015 per 110 milions d'euros. L'any passat, el consell d'Administració de Bright Food Group Spain, accionista majoritari de les empreses que formen el Grup Miquel, va aprovar el canvi de denominació social per convertir-se en General Markets Food Iberica. La decisió responia a la voluntat de posicionar l'empresa gironina en el lideratge del mercat horeca espanyol.

Més de 1.100 MEUR de facturació

El grup té un facturació anual de més de 1.100 MEUR i un equip de més de 2.400 treballadors. Té sis seus repartides per la geografia espanyola i és líder en el mercat horeca espanyol amb un facturació al sector de 673,5 MEUR amb les seves ensenyes de Gros Mercat (que compta amb 67 centres) i la divisió Foodservice. També disposa de més de 600 establiments de proximitat sota els paraigües de SUMA, Proxim i SPAR.