Espai Gironès sorteja un viatge al Japó durant el Temps de Flors

La iniciativa s’emmarca en la campanya Temps de Desitjos

L’Espai Gironès s’ha volgut afegir aquest mes de maig a la celebració de  “Girona, temps de Flors” amb un original sorteig d’un viatge per a dues persones al Japó. És la primera vegada que el Centre Comercial impulsa una iniciativa d’aquest tipus coincidint amb la tradicional i reconeguda Mostra que atrau milers de visitants i que enguany es durà a terme de l’11 al 19 de maig.

Les persones que vulguin participar en aquest sorteig caldrà que presentin al Punt d’Informació del Centre Comercial un o més tiquets de compra per un import mínim de 20 euros.  Després rebran una bola on, a més de les seves dades, hauran d’escriure el desig que voldrien realitzar. I finalment hauran de llençar la bola a un pou que s’ha instal·lat a l’entrada principal de l’Espai Gironès.  Els tres desitjos més originals entraran en el sorteig del viatge al Japó que es durà a terme l’1 de juny a les 18:00h.

La nova proposta de l’Espai Gironès s’emmarca en la campanya Temps de Desitjos que el Centre Comercial du a terme aquest mes de maig i que inclou un segon sorteig d’un circuit termal i massatge per a dues persones al balneari Aqva Gerunda . En aquesta ocasió les persones que hi vulguin participar caldrà que es facin una foto o enregistrin un vídeo dins l’Espai o al Barri Vell de Girona i la publiquin a Instagram amb el hashtag #tempsdedesitjos. A més, hauran d’etiquetar l’Espai Gironès. Aquest sorteig també es durà a terme l’1 de juny.

Estand floral i tallers de kokedames

L’Espai Gironès disposa fins el 31 de maig i per primera vegada de l’ estand  “Bosc aeri de kokedames”, que està situat al Carrer Santa Llúcia 14 B de Girona. A més, els dissabtes 11,18 i 25 de maig (de les 18h a les 20h ) es duran a terme, a la plaça del Foc del Centre Comercial,  tallers per aprendre aquesta tècnica japonesa mil·lenària d’art floral .