Detingut un traficant de droga durant un dispositiu a les Fires de la Santa Creu de Figueres

L'home duïa 6,2 graams de cocaïna

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el 27 d’abril a Figueres, un home de 36 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la ciutat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La matinada del 27 d’abril, i dins el dispositiu policial previst per garantir la seguretat ciutadana a les Fires i Festes de la Santa Creu, una dotació en servei de paisà, que es trobava patrullant per la zona lúdica, concretament a la plaça Europa, va observar un turisme que va realitzar una maniobra prohibida.

Els agents el van interceptar, el van aturar i van identificar el conductor i únic ocupant del cotxe.

Mentre l’identificaven els mossos van veure com el conductor es treia una cartera de pell de l’interior de la butxaca de la jaqueta i la llençava al terra del vehicle.

Quan els agents la van recollir i la van inspeccionar, van trobar al seu interior nou embolcalls de plàstic amb una substància rocosa al seu interior, presumptament cocaïna.

El pesatge de la substància va donar un resultat total de 6,2 grams, i una valoració, segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, d’uns 400 euros.

Els agents van detenir l’home per un delicte contra la salut pública. A més en l’escorcoll li van trobar 1.850 euros en bitllets fraccionats que portava ocultats a l’interior de la seva jaqueta.

El detingut, a qui no li consten antecedents, va passar el dia 28 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.