Torrent fa una crida als catalans a acudir ''en massa'' a les urnes

El president del Parlament ha votat a les deu del matí a Sarrià de Ter

El president del Parlament, Roger Torrent, ha fet una crida als catalans a acudir "en massa" a les urnes. Torrent ha afirmat que és un "dia històric" perquè aquestes eleccions van més enllà del nombre d'escons que puguin obtenir cada partit: "Ens hi juguem molt, ens ho juguem tot, ens juguem la llibertat".

El president s'ha mostrat convençut que els catalans tornaran a utilitzar "aquesta arma tan poderosa que tenim en democràcia: el vot" per "defensar els drets i llibertats fonamentals. Torrent, acompanyat de la família, ha votat a les deu del matí al Coro de Sarrià de Ter (Gironès).

Roger Torrent està "convençut" que els catalans "no fallaran". "No fallem mai i avui tampoc", ha dit el president del Parlament que ha subratllat que aquestes eleccions espanyoles són crucials per al país.

Segons Torrent, el resultat d'aquest 28 d'abril "transcendeix uns quants escons amunt o avall" perquè és una cita electoral on els catalans s'hi juguen "molt". El president sosté que l'objectiu és "defensar els drets i llibertats fonamentals".

"Ens ho juguem tot ens juguem la llibertat, i estic convençut que els catalans utilitzarem aquesta arma tan poderosa que tenim en democràcia, el nostre vot", ha subratllat Torrent.

El president del Parlament ha arribat al Coro de Sarrià de Ter a les deu del matí amb la dona i les dues filles. Torrent vota al poble d'on va ser alcalde abans de convertir-se en president del Parlament.