Canet d'Adri estrena nou ajuntament

Les obres, que han durat un any i mig, s'han fet al mateix edifici històric que ha ocupat el consistori durant cent anys

El municipi de Canet d'Adri (Gironès) compta des d'aquest dissabte amb el nou consistori. Es tracta del mateix edifici històric que ha ocupat el consistori en els darrers cent anys. Les obres, que van començar fa un any i mig, s'ha acabat aquesta mateixa setmana i han consistit en la reforma total i l'ampliació de la casa de la vila.

La reforma ha consistit, en una primera fase, en el buidatge de tota la planta baixa i en l'enderrocament de l'escala, a més també d'enderrocar una edificació situada a la part posterior del consistori. En una segona fase, s'ha reformat integralment l'edifici que ara disposa d'un espai polivalent i d'una sala d'exposicions a la plata baixa. Les dependències administratives estan situades a la primera planta.

El delegat del Govern a els comarques gironines, Eudald Casadesús i l'alcalde de Canet d'Adri, Jaume Frigolé han inaugurat les noves instal·lacions aquest dissabte. 'S'obren les portes no només de l'Ajuntament, sinó sobretot d'un edifici central que, tenint present els nuclis disseminats que hi ha al municipi, es convertirà en l'autèntica casa de la vila', ha assegurat Casadesús.

Un edifici de 400 m² i un cost de 400.000 euros

La remodelació integral del consistori ha tingut un cost total de 400.000 euros i ara disposa de 400 metres quadrats. Amb la inauguració del nou ajuntament també s'han donat per finalitzats els treballs de soterrament de les xarxes elèctriques, de recollida de xarxes pluvials i de portada de gas a l'Avinguda Rocacorba, lloc on està situat el consistori.