Dos detinguts per intentar entrar a robar en una casa de Quart amb el propietari a dins

Els homes es troben en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 23 d’abril dos homes, de 25 i 31 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer el mateix dia 23, cap a un quart de cinc de la tarda, quan es va produir un robatori amb força a l’interior d’un casa situada al carrer de l’Arç del nucli de Palol d’Onyar, dins el terme municipal de Quart.

Dos homes van forçar la porta d’accés amb una palanca però a l’interior hi havia el propietari que els va cridar l’atenció. Els lladres, en veure’s descoberts, van marxar corrents.

Ràpidament, els agents van muntar un operatiu per tal de localitzar aquestes dues persones. A la poca estona una de les patrulles va localitzar un dels sospitosos corrent per la carretera C-250, el van interceptar i detenir. Uns minuts més tard, una altra patrulla va localitzar el segon sospitós amagat darrere uns matolls i, després d’identificar-lo, també el van detenir.

Seguidament, els policies van localitzar el vehicle amb el qual les dues persones van arribar a la zona i que estava aparcat prop de la casa on havien volgut robar. Dins hi havia una bossa amb material divers com bossetes amb monedes i bitllets de diversos països, un telèfon mòbil i un rellotge d’alta gama.

Per aquest motiu, els mossos investiguen la participació d’aquestes persones en altres robatoris.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 24 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.