Sopa de Cabra anuncia que es planteja programar un segon concert

'És obvi que no n'hi ha hagut prou', afirma el grup en referència al concert al Palau Sant Jordi, que ja ha esgotat totes les entrades

Sopa de Cabra dóna les gràcies a les més de 18.000 persones que han demostrat 'les ganes de tornar-nos a veure damunt d'un escenari'. El grup ha exhaurit totes les entrades pel concert que oferirà el proper 9 d'abril al Palau Sant Jordi; el primer d'ençà que va abandonar el món de la música, ara fa deu anys. Aquest concert havia de ser una actuació per commemorar el 25è aniversari del grup, però l'èxit -van vendre 16.000 entrades en un matí- ha fet que els Sopa es plantegin un segon concert. Fins avui tot eren especulacions, però ara ja ho admeten obertament: 'Estem treballant per trobar una alternativa', avancen tot proclamant un 'fins aviat' i sentenciant que 'la roda va girant'.

'No us adreceu a la revenda'

Sopa de Cabra demana als fans que no tenen entrada que no es dirigeixin a la revenda d'entrades pel concert del 9 d'abril i segurament és aquest fet el que els ha portat a emetre un comunicat on anuncien la seva intenció de planificar un segon concert, no de retorn, sinó d'aniversari.

D'altra banda, també aprofiten per enviar un missatge a les persones que tenen entrades de visió reduïda. Segons afirmen, 'aquestes entrades són molt pròximes a l'escenari', simplement 'tenen una visió lateral'. En qualsevol cas, la visió és reduïda segons el tipus de muntatge escenogràfic i tècnic de cada espectacle, assenyalen, i asseguren que en el seu cas 'no volem posar obstacles entre el públic i l'escenari'. 'Podeu estar segurs, doncs, que aquestes entrades no tindran una visió reduïda, sinó tot el contrari', manifesten.