Torna Sopa de Cabra amb un únic concert el 9 de setembre al Palau Sant Jordi

Les entrades per l'actuació es posaran a la venda aquest divendres 4 de març

Segons han explicat, ara, el repte de Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc Cuco Lisicic i Josep Bosch és omplir el Palau Sant Jordi, en un únic concert que reunirà la banda per commemorar els 10 anys del l'actuació a la sala Razzmataz de Barcelona i el 20è aniversari del concert històric de rock català, també al Palau Sant Jordi. El concert està previst que comenci a dos quarts de deu de la nit i les entrades es podran adquirir a partir d'aquest divendres.

La roda de premsa convocada per Sopa de Cabra i per la productora The Project per a aquest dimecres ha aixecat una gran expectació ja que s'esperava l'anunci del retorn del grup gironí. De fet, les darreres setmanes havien aparegut diferents cartells amb el nom del grup pels carrers de Barcelona amb el lema 'Bona nit malparits!'. Des que es va dissoldre el grup, el vocalista Gerard Quintana ha tret cinc treballs al mercat, pràcticament un cada dos anys. Es tracta de 'Senyals de fum' (2003), 'Les claus de sal' (2004), 'Per un tros de cel' (2005), 'Treu banya' (2007) i l'últim, 'Deterraenterrat' (2009).

El reclam perquè el grup tornés als escenaris i a les actuacions en directe també s'ha traslladat a les xarxes socials, concretament al Facebook, on hi ha un grup que porta per nom 'Volem tornar a veure els Sopa de Cabra en directe!', amb més de 6.000 seguidors.