Girona escalfa motors per acollir la Festa Major de l'Strenes aquest cap de setmana

Els concerts gratuïts seran a la plaça Catalunya

La plaça Catalunya de Girona acollirà divendres i dissabte la Festa Major de l'Strenes. El festival omplirà de música aquest espai amb concerts d'entrada lliure. El divendres, a partir de les set de la tarda, serà el torn de Buhos, Delafé, Lildami i Joina.
L'endemà, el 27 d'abril, ho faran Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Joan Garriga (exmembre de La Troba de Kung-Fú), les Balkan Paradise Orchestra i Aliena. També hi haurà un espai dedicat als 'food trucks'. A banda de les actuacions, s'han programat diverses activitats paral·leles com la fira d'entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social a Girona, que es farà dissabte a la tarda. Una quarantena d'entitats donaran a conèixer la feina que fan i els diners recaptats a través del got solidari es destinaran a premiar una entitat social.
 
A més, la Festa Major de l'Strenes compta aquest any amb el suport de l'Associació de Càmpings de Girona, que durant els dos dies de celebració promocionarà la seva activitat i farà sortejos i accions.

D'altra banda, la segona edició del Concurs d'Aparadors que el festival promou amb l'Associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial ha premiat les propostes de Plastic Store, Zeppelin i Carns Pere Rigau.