Quatre detinguts per robar en dos supermercats de Girona

Es van endur material per un valor de 510 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 2 d’abril, a Girona, dos homes i dues dones, d’entre 28 i 32 anys, tots de nacionalitat romanesa i amb domicilis desconeguts, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Els fets van ocórrer el mateix dia cap a les 12 del migdia, a la carretera de Barcelona de Girona on, una patrulla va detectar un cotxe que  conduïa fent ziga-zagues i canviant de carril constantment.

Els agents van aturar el vehicle i van identificar el quatre ocupants. Després de veure que aquestes persones estaven molt nervioses, els agents van escorcollar el turisme i van veure que al maleter portaven multitud de productes distribuïts per marques en diverses bosses d’escombraries.

Els mossos també van trobar 4 motxilles buides on presumptament aquestes persones amagaven els objectes sostrets en supermercats

En les indagacions posteriors els mossos van esbrinar que els objectes havien estat sostrets a dos supermercats de Girona poca estona abans. El valor total dels productes furtats ascendeix a uns 510 euros.

Per aquest motiu es va detenir les dues dones i els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Els detinguts, que no tenen antecedents, van passar el dia 3 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.