Tres detinguts per robar en tres supermercats de Palafrugell

Es van endur material per import de 800 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 1 d’abril, a Palafrugell (Baix Empordà), dos homes de 24 i 41 anys, i una dona de 22 anys, tots tres de nacionalitat romanesa, amb domicilis al Baix Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Els fets van ocórrer la tarda de l’1 d’abril quan, pels voltants de les set de la tarda, un mosso fora de servei va alertar de la presència d’uns individus en actitud sospitosa a l’interior d’un turisme estacionat a l’avinguda d’Espanya de la població de Palafrugell.

Una dotació policial de paisà s’hi va adreçar i va fer una espera a uns metres de distància per identificar els possibles ocupants. Poc després, els agents van localitzar un home i una dona, que mostraven una actitud vigilant, obrint el maleter del vehicle.

Mentre la dona vigilava, l’home començava a treure productes d’una motxilla i de sota de la roba, i els anava dipositant dins el maleter. Després es van intercanviar els papers, i mentre l’home vigilava, la dona anava traient objectes d’una bossa de mà i de sota la seva indumentària. Minuts més tard s’hi va apropar un segon home que, de l’interior de la roba, es va treure més productes i també els col·locava a l’interior del maleter.

Un cop van haver buidat tot el que portaven a sobre van pujar al turisme i van marxar del lloc, moment en què els agents els van interceptar.

Al maleter del vehicle van localitzar productes ocultats en diverses caixes i bosses de ràfia tancades amb cinta adhesiva.

Les tres persones no van saber justificar, ni amb tiquets de compra ni amb albarans, la gran quantitat de productes alimentaris i d’higiene personal que transportaven, per aquest motiu van quedar detinguts per un delicte de furt.

En les indagacions posteriors van permetre descobrir que tots els productes intervinguts, valorats en uns 800 euros, havien estat furtats en tres supermercats diferents de la població de Palafrugell.

Els detinguts, a qui no els consten antecedents, seran citats properament per declarar davant l’autoritat judicial competent de La Bisbal d’Empordà.