Detingut a Sils un home per saltar-se un control, parlar pel mòbil i conduir temeràriament

Durant la fugida va agafar una rotonda en direcció contrària

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per saltar-se un control, parlar pel mòbil i conduir de manera temerària per Sils (Selva). Els fets van passar dilluns durant un control preventiu que la policia havia muntat en una rotonda de la carretera C-63.
Cap a la una del migdia, els agents van fer senyals a un cotxe perquè s'aturés. El conductor estava parlant pel mòbil però va fer cas omís de les indicacions i va continuar la marxa cap a dins del municipi. Els mossos el van seguir i van veure que diversos conductors s'havien d'apartar per evitar ser envestits. Per intentar despistar els agents, a més, va agafar una rotonda en direcció contrària a gran velocitat. Durant la fugida, també va passar pel costat d'una escola i va tornar a la carretera, on una segona patrulla li va reclamar que s'aturés però tampoc els va fer cas.
 
Finalment, van aconseguir aturar-lo i detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els agents també el van denunciar per una infracció administrativa per fer ús de dispositius de telefonia mòbil sense garantir la llibertat de moviments.

L'arrestat, un home de 50 anys i veí de Vidreres, té antecedents i va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial.