Detingut per vendre cocaïna al vestíbul de l'estació del TAV de Figueres

L'home és un francès de 33 anys que ja es troba en llibertat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 31 de març, a Vilafant, un home, de 33 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Els fets van ocórrer cap a dos quarts de quatre de la tarda del 31de març, durant un patrullatge preventiu per les rodalies de l’estació del TAV de Figueres.

Els mossos van observar un home que estava al vestíbul de l’estació i que, davant l’arribada i sortida de diversos trens, no pujava a cap d’ells ni esperava cap viatger. 

Per aquest motiu el van identificar i, davant les diverses incoherències i contradiccions, els agents el van escorcollar i li van trobar un paquet amb 16 grams de cocaïna i diverses bossetes per fer les dosis. Davant d’aquestes evidències, els agents van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat.