Dues detingudes per robar en una botiga del centre de Figueres i colpejar una dependenta

Es volien endur peçes de roba

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria van detenir el dia 29 de març, a Figueres (Alt Empordà), una noia menor d’edat i una dona de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veïnes de Figueres, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència i un delicte de lesions.

Els fets es remunten al 12 de desembre de l’any passat, quan dues van desactivar les alarmes de diverses peces de roba d’una botiga del carrer Peralada de Figueres. En ser descobertes van colpejar una de les empleades i tot seguit van fugir.

Els mossos van iniciar una investigació per tal d’identificar i localitzar les autores del robatori. Després d’estudiar diferents indicis van identificar a les dues persones, una dona de 27 anys i una noia menor d’edat.

Es dona la circumstància que les dues dones eren les mateixes que els mossos ja havien denunciat per realitzar un furt en un supermercat el mateix dia del robatori.

El passat dia 29 de març, després que intentessin fer un altre furt en una botiga del carrer Nou de Figueres, els agents les van localitzar i les van detenir.

La noia detinguda major d’edat, amb antecedents, va quedar citada i declararà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerida. La noia menor d’edat va ser lliurada als seus tutors legals i declararà davant la fiscalia de menors quan sigui requerida.