Actuacions musicals, poesia, dansa i exposicions de pintura i fotografia omplen Girona

Uns 150 artistes s'han aplegat per actuar durant tot el cap de setmana a la ciutat

Es tracta d'una trobada d'art interdisciplinari que engloba des d'actuacions musicals, passant per lectures de poesia a més de dansa i exposicions de pintura i fotografia. És una mostra de creadors joves que pretén ser un espai on els artistes puguin mostrar les seves propostes artístiques al públic, ja que segons destaca la directora d'Inund'Art', Raquel Morón, 'l'artista acostuma a tenir dificultats per mostrar la seva obra'. D'altra banda, també es tracta d'una trobada d'uns 150 artistes que conviuen durant dos dies.

La Rambla de Girona, el Pont de Pedra, la Plaça de Catalunya i la Casa de Cultura acullen aquest cap de setmana aquesta mostra interdisciplinària. Així doncs, pels carrers de la ciutat es poden veure exposicions de pintures i fotografies, a més d'actuacions musicals de funk, latin fusion o jazz fusion. Les performances, la cançó d'autor, la lectura de poesia i les obres de teatre al carrer en completen l'oferta.

La cinquena mostra d'Inund'Art' pretén que el públic interactuï amb les diferents propostes artístiques per tal de fer-la una trobada que aporti coses tant a l'artista com als visitants.